Nyt Stadion

spursfcs billede
Offline

Vil må hellere lige have gang i denne populære tråd igen.

DenFedes billede
Offline

Det er vildt ærgeligt, at man ikke kan hive tråde med over, for der lå meget guld i den gamle stadiontråd.

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Tror sgu det ender med West Ham får det Olympiske, hver eneste gang man hører om sagen, er det fra folk som bakker deres bud op.

Personligt vil jeg også hellere blive i N17, men jeg er sgu bare bange for at det kommer til at betyde at vi IKKE får et nyt stadion før om meget meget lang tid. Det er jo et fact at vi simpelthen ikke har råd til projektet omkring N17 længere, da priserne bare er eksploderet.

Så sidder faktisk lidt at håber at vi vinder kampen om det olympiske, da et nyt stadion er must hvis vi skal udvikle os sportsligt.

spursfcs billede
Offline

Ja enig, men det ville være en kæmpe udgift for fanklubben hvis debat skulle føres med over. Den gamle og nye sider har ikke den samme opbygning af databaser.

Men der er mulighed for selv at hente de vigtigste tråde med over hvis man har tid til det..

http://www.tottenhamhotspur.dk/spurs/news.php (beklager æ,ø,å problematikken)

Lasse Sands billede
Offline

Jonas, jeg er ganske enig.
Jeg håber i det midste, at vi bliver valgt som "preferred bidder", da det vil kunne bruges i forbindelse med forhandlinger med Haringey Council, som forhåbentligt/formodentligt vil gå langt for at beholde Spurs i området.

Ardiless billede
Offline

En ting der taler til vores fordel, mht. OL-stadion er, at WH ikke har råd til at modificere det, de skal låne ca. 700 mill kr.

Man burde næsten give stadionet til Leyton Orient Wink

arayas billede
Offline

Synes heldigvis at den sidste uges tids massive protest både fra vores egne og fra alle mulige atletik wannabees imod vores bud godt kan betyde vi IKKE bliver Atletico Stratford! men hvis det betyder vi IKKE får nyt stadion så er det på sigt noget lort... vil sku helst blive på WHL! hvorfor bliver ikke bare der og så laver en aktie udvidelse til dem der gerne vil betale for stadion?? så kan vi også købe Suàrez Smile

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

spursfcs billede
Offline

Spurs will lose their identity but leaving Lane is the only viable option:

http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-23916354-s...

Nej, hvor bliver jeg ked af hvis vi skal flytte fra N17:(

jonaspoulsens billede
Offline

Som skrevet tidligere så er jeg bange for at det olympiske stadion er vores eneste mulighed. At forblive i N17 er en uopnåelig drøm, som desværre ikke længere er realistisk (det er jeg sgu bange for) Det lokale byråd har spillet meget højt spil, hvilket desværre betyder at vi alle ender med at tabe. Hammers for deres stadion, rykker ned, og det olympiske stadion vil stille og roligt ryge i glemslen. Vi forbliver på WHL, Levy og co sælger klubben da de ikke har mulighed for at føre den videre til næste skridt. Køberne er nogle mongoler som ikke aner hvordan de skal få klubben videre og vil stille og roligt glide tilbage til 90 og 00'ernes middelmådighed.

Et skræk scenario som desværre ikke er helt urealistisk:-(

atyrapfhs billede
Offline

Av - det var dog et ualmindeligt dystert scenarie at gå på weekend med!

Jeg siger ikke at du tager fejl, men solen skinner og jeg skal snart drikke øl, så jeg vil nødigt følge din tankegang alt for langt;)

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

miguel04s billede

http://www.tottenhamhotspur.com/futureplans/news/open-letter-from-daniel...

Så er det vel afgjort... ;(

Virker til at hvis vi får tildelt det OL stadion, er der ingen vej tilbage... Og N17 er fortid...

miguel04s billede

Til gengæld er det positivt at det er samme stadionplan, som det i NDP.

jonaspoulsens billede
Offline

Det har vel ligget lidt i kortene Mikkel

Men igen, vi har jo ikke andre alternativ hvis vi skal have nyt stadion. Forstår Levy fuldt ud, og igen kan jeg kun sige at jeg håber at vi vinder kampen om det olympiske (tror dog Hammers for det). Hvis ikke vil vi hurtigt ryge langt efter topklubberne i Europa, da vi langt fra kan genere det i indkomst de gør.

Det vil dog være smerteligt at skulle væk fra N17, men hvis det er det som er nødvendigt for at vi stadig kan kalde os topklub, så må det være sådan. (er sikker på at andre er uenige og hellere ser os blive i N17 også være midterklub)

Lasse Sands billede
Offline

Igen enig med Jonas...det ville være lækkert hvis verden så anderledes ud, men hvis vi nogensinde skal være blandt Europas største, skal vi have et nyt, fedt stadion! Til gengæld tror jeg ikke på West Hams chancer for at blive preferred bidder....de har jo ingen penge!
COYS

miguel04s billede

Jeg er enig Jonas & Lasse. Det er noget vi skal vænne os til, fordi jeg tror vi får det stadion. Der er ingen fremtid i West Ham. Det er selvfølgelig trist at vi skal forlade N17 og WHL, og jeg er ikke meget for det. Men det ser ud til at der ikke er fremtid og økonomi i at blive. Desværre...

Men vi vil altid være TOTTENHAM!!!

Ardiless billede
Offline

Så er der løbebane på det nye forslag:

[img]http://idisk.mac.com/kde/Public/stadiaspurs.jpg[/img]

Bjarne Christensens billede
Offline

Så har Levy meddelt, bliver det ikke det Olympiske så se vi os om andre muligheder i London, det bliver ikke WHL der bliver vores fremtidige spillested når vi udvider.

spursfcs billede
Offline

Ja, så kan man jo tro på ham eller lade værre. Jeg tror ikke på ham, er sikker på at ideén med denne udtalelse er lægge pres på bl.a Haringey Council.

I øvrigt sagde Levy for længe siden at vi under ingen omstændigheder skulle flytte til det olympiske..

http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-23917304-s...

Chairman Levy said that the Northumberland Development Project - the £450million plan to build a new ground adjacent to White Hart Lane in Haringey - is "not viable" and that taking Spurs away from Tottenham might prove the best decision.

Asked if Spurs' next home might still be outside Tottenham even if the Stratford strategy does not succeed, Levy replied: "Correct. The problem with the situation we're in now at White Hart Lane is that the project currently is not viable, so we would have to go back to the drawing board and that would obviously mean looking at other locations again," he told Sky Sports News.

"It's one of those emotive items that, if one had a choice, we would rather be building here, we would rather have fantastic transportation links.

"But what is clear for this club is that in order to compete at the highest level within the Premier League and European football, we need to solve the stadium [situation]. We need a larger stadium and if that means we have to move out of the area, I think the fans will back us."

Spurs spelled out the problems they were facing with the rising cost of the Northumberland project in their end-of-year accounts that were published in November.

Although Haringey Council has approved the project, Tottenham have been frustrated at the need to submit revised plans that will cause a considerable escalation - between £50million and £60m - in their costs pushing the total spend to stay at White Hart Lane to over £450m.

Spurs fans protested against the possible move to Stratford before the recent 0-0 draw with Manchester United but Levy insisted: "As far as the fans are concerned, I have to say that it's a very, very small group of individuals who would make it clear that whatever happens, even if we couldn't build a bigger stadium, they would want us to stay here.

"How do we get the next generation of fans to come to a game if they can't get a seat? It's a real dilemma for us."

Hoddles billede
Offline

Er det ikke idag, at det skulle blive afgjort?

bjarkehs billede
Offline

Det er flyttet til d. 3. februar

Ardiless billede
Offline

http://www.docshare.com/doc/436644/We-Are-N17-Statement-02-11

Det ser ud som om nyt stadion ved WHL er helt dødt.
Man kan selvfølgelig gå i totalt romatikerspor, og kræve at vi bare bliver på WHL, men det er der bare ikke mange perspektiver i.

miguel04s billede

Det bliver Stratford eller ingenting:

http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6737674,00.html

bjarkehs billede
Offline

Så siger jeg ingenting! Jeg ved godt, at vi virkeligt har brug for et nyt stadion for at være konkurrencedygtige. Det skal bare ikke være på bekostning af, at vi stopper med at være Tottenham. Krydser fingre for West Ham (så har jeg også prøvet det!) - er så træt af ENIC i øjeblikket.

Ardiless billede
Offline

Tænk hvis vi havde haft eks. Abramovitch, så havde penge ikke været et problem, og vi havde bygget på WHL.

Jeg krydser fingre for Stratford, N17 er sgu alligevel et hul som ingen vel vil besøge, hvis ikke det var for stadion.
Jeg forstår selvfølgelig de lokales tilknytning til stedet, men udenlandske fans ?

Lindbergs billede
Offline

Det er så svært at forholde sig til. Det at være Tottenham uden at være i Tottenham er så uvirkeligt. Helt rationelt vil en flytning til Stratford være det rigtige, men nu er følelser omkring fodbold sjældent særlig rationelle.

Jeg vil gå rigtig rigtig langt for at vi kan blive hvor vi er nu, bare i området i det mindste. Ikke helt ovre i det østlige London.

Ardiless billede
Offline

http://www.tottenhamhotspur.com/futureplans/news/club-releases-image-of-...

jonaspoulsens billede
Offline

Jeg må sgu indrømme at jeg håber at vi flytter. Det er nu vi skal tage valget om vi vil være en storklub eller en mellem/bundklub. Bliver vi, ja så vil det sportslige helt sikkert falde, og klubben vil stille og roligt synke mod bunden. Det betyder mindre fans, mindre tv kampe osv osv. Og med hensyn til bydelen så er eneste som knytter mig til Tottenham bydelen er fodbold klubben. Havde klubben ligget et andet sted havde jeg nok et eller andet sted været røv ligeglad med N17.

Personligt er jeg også røv ligeglad med Stafford. Det eneste som interesser mig at klubben fortsætter med at udvikle sig og at vi forhåbentligt snart vil kunne overhale de unævnelige røde.

Lindbergs billede
Offline

Nu er det også nemt for dig at være "røv ligeglad" med om klubben ligger i Tottenham, når du bor tusindvis af km væk. Men den fanbase der i tilknytning til området mister deres hold, det kan betyde dårligere stemning og generel tab af atmosfære ved kampene.

Synes ikke vi i vores position som udenlandfans, der ikke har den samme tilknytning til området og klubben som mange af de faste stadiongængere har opbygget gennem et liv, kan udtale os om områdets betydning for klubben. Vi ser på det hele udefra uden at have "fingrene nede i det" og en flytning af klubben har derfor slet ikke den samme betydning for os, som for størstedelen af de tilskuere der normalt fylder White Hart Lane op.

miguel04s billede

Der er jo utroligt meget HISTORIE i det nuværende Whart Hart Lane.

Jeg har rigtig mange venner der holder med Liverpool, samt absolut desværre også en del der holder med de forbandede røde djævele fra United. Så heldigvis kun 1 kammerat der holder med Arsenal og ligeledes en enkelt der holder med Chelsea, samt sidst men ikke mindst, en Bror der holder med Everton - hvem der så kan forstå det.

Men, de siger ALLE sammen, at WHL er noget helt særligt og jeg er jo meget, meget, enig !!

Jeg blev SPURS fan i 1962 - 63 sæsonen med et Tottenham hold, der havde STJERNEN over ALLE målscore Jimmy Greaves i spidsen, som var mit absolut STØRSTE IDOL dengang, h... k... hvor kunne han score mål og bare vi dog havde sådan en mand i dag. Men, dengang lukkede man jo 60.000 og helt op til omkring 75.000 ind på WHL og såfremt vi skal med helt frem igen, så skal vi igen kunne lukke så mange tilskuere ind.

Som vil betyde meget højere indtægter, som igen betyder, at vi kan give meget højere lønninger og derved kan vi igen, tiltrække de største spillere i verden til Tottenham Hotspur, for vi har altså et navn ude i verden, der siger spar 2 og det selv helt ude i Japan, samt mange andre steder her på kloden.

Så kan jeg godt følge Jonas Poulsen og andre (der er meget yngre end mig) der synes, at det nye sted og Stadion tegningerne, ser meget mere end spændende ud og det nok også er fremtiden.

Idet stedet garanteret bliver med gode Undergrund og Bus forbindelser, samt P - pladser m.m.

Men, som Lindberg skriver det, prøv lige og tal med den gamle Farfar og sågar Oldefar på 90 år, der bor lige omkring WHL og spørg dem hvad de mener. Jeg er sikker på, at White Hart Lane for dem, er stort set lige så HELLIGT et sted, som den største og mest fornemme kirke i Rom !!

jonaspoulsens billede
Offline

For lige at slå fast, så vil jeg allerhelst blive samme sted. Jeg mener bare ikke at det skal forhindre klubben i at udvikle sig, at nogle mener at man ikke skal flytte 10 km. Kunne vi bygge samme stadion til samme penge (eller bare lidt mere) i N17 så ville det være fantastisk. Desværre er det ikke længere en option, så derfor håber jeg på Strafford, da det er vores eneste mulighed for at kunne hænge os på den top vi har jagtet intensivt siden Levy og Co tog over.

Og hvis vi vinder det afstemningen om det olympiske, så vil mine tanker da være hos alle de folk som bor og lever i N17.

spursfcs billede
Offline

Kan simpelthen ikke forestille mig at vi ikke længere skal spille på WHL..

http://www.youtube.com/watch?v=cjMdSiGJaP0&feature=related

Jeg drømmer stadig om miraklet, altså at vi bliver i N17..

Ardiless billede
Offline

http://www.footballtransfertavern.com/2011/02/premiership/join-the-anti-...

Bogges billede
Offline

2 ting som jeg ikke forstår.
Hvis alle fra N17 holder med Tottenham, hvorfor er der så ingen farvede inde på stadion? (det er ikke racistisk, blot en konstatering)
Og hvis alle fans kommer fra N17, hvorfor er der så brug for bedre bus-, tog- og metroforbindelser?

kofoeds billede
Offline

Gode pointer, begge!
Jeg tror 90 % af tilskuerne bor uden før n17.
Dem jeg har mest ondt af er sgu pub-ejerne!
Coys

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Ardiless billede
Offline

Faldt over denne her på en fan forum:

Legal argument

I said 10 days ago, and I reiterate again: the reason the decision was postponed, was so that the OPLC could acquire adequate liability insurance, as - fundamentally - they did not have the backing of one of the big audit houses, to underwrite their decision. Our bid has the substantial covenant backing of Goldman Sachs, Barclays and Citibank and the audited due diligence approval of PriceWaterhouseCoopers.

In the last 48hrs, Levy has prepared the legal canvas and has - in doing so - fired the warning shot, that Tottenham Hotspur will not accept external factors influencing and undermining what is, essentially, a procurement process. Levy is at pains to observe respect and to reemphasis the process - and that isn't just because he doesn't feel like 'getting into a scrap' - it's a calculated approach, one with reproach in mind.

Were we to 'fail' in this process, then I should imagine that - almost immediately - Levy would declare our position as unsatisfied. He would then suggest that the process was flawed, due to unfair influence, and - because of this - it would require independent external review and audit. The auditors would then be advised to base their conclusions, on the strict criteria given to those parties who were invited to tender. Usually, an audit-based review would use a points system, and I feel Levy would be very confident that - on this basis - our bid is outstanding (we meet every one of the criteria, and in many cases exceed what is asked)

Once Levy would have the full independent backing, he essentially has two options open to him: i) ask that the process be re-tendered (unlikely) or ii) file for damages. The latter is more likely, as he could offer the substantial evidence of the backing of an independent auditor, cite many various conflicts of interest (inferring flawed process and diligence) and also point to many instances where public figures and interested parties - namely Karren Brady - have actively sought to unfairly influence the process.

As for legal action making us unpopular with the public? That matters very little. Our reputation, brand and credibility had already been attacked and sullied by various characters - all of whom may come to regret being so vocal, dismissive and presumptuous about our bid. As for the cost of mounting a legal challenge? They're not prohibitive at all, as - were we to be successful - they'd all be recovered, and then some. We're talking about a significant asset here; a £1Bn decision - if you do not feel that due process has been exercised fairly and accordingly, then you do not simply walk away

skaldes billede
Offline

Jeg tror nu ikke der er nogen som ikke helst ser vi bliver på WHL... Det er jo klart ønske scenariet..
Men men men... Som Jonas også skriver så må vi også være realistiske, og sige hvis vi virkelig vil følge med de bedste, så må vi udvide, og der er vores eneste mulighed for at gøre det åbenbart Stratford..
Ja, så er det nemt at sidde som fan i DK og sige det betyder ikke noget, for om vi skal tage det ene eller det andet sted hen på fællestur overlever vi nu nok de 2 gange om året.
For de lokale der bor derovre kan jeg godt se det må være en kæmpe omvæltning, og lidt svært at sluge til at starte med..
Og jeg er også sikker på hvis du spørger mange af dem, så gider de bestemt ikke komme til kampene hvis vi rykker...

Jeg vil dog vove den påstand at hvis/når det sker, så vil 90 % af alle dem som sagde sådan alligevel stå på stadion, for ligesom os herinde, så er det ikke WHL de elsker men klubben...

Det med der vil være dårlig stemning køber jeg ikke, selvfølgelig vil der komme nogle protester til at starte med, men du skal ikke fortælle mig at stemningen ikke vil være den samme, eller bedre med udvidelsen, når vi møder nogle af de store hold..

Så jeg vil fortsat krydse fingre for vi får det stadion, og kan udvide, og dermed tage endnu et skridt på vej mod toppen i europa....

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

miguel04s billede

På britiske The Spurs Show Podcast var de faktisk venlig stemt for ideen - da de syntes at logistikken med at komme til og fra WHL er helt af helvedes til som den er nu.

Bjarne Christensens billede
Offline

Fodbold på det niveau som vi befinder os på, er mere forretning end fodbold, enten vi nu kan lide det eller ej. Den finansielle krise der har ramt Europa er ikke uden betydning heller for forretning fodbold.
Vi har jo nu set 2 Danske banker kolapse på grund af ejendomsinvesteringer. Vores sats på en udbygning af WHL med supermarked, Hotel, boliger og andre bygninger er simpel hen ikke til at finansiere, der er ingen der vil samarbejde, så det er blever en død kat.
Vi har tilgengæld fået en finansiel partner med på overtagelse af det olympiske stadion, altså her har vi en finansiel løsning, derfor er det den eneste mulighed for en stadion udvidelse af tiskuerkapaciteten indenfor 15- 20 år efter min opfattelse.
Som Tottenham fans siden start 60 erne, har WHL samt omgivelser giver utroligt mange minder som jeg værdsætter meget, også finalesejre på Wembley sider stadig også dybt i mig, men hvor vi end spiller vil vi jo stadig være Tottenham, det er jo heller ikke Bill der er manager eller 2 gamge Martin der stadig spiller, dem som jeg personlig talte med i sommeren 1973. Der er jo også her kommet andre til.
Vi har nu også fået smag for CL, det er jo et mål vi mere eller mindre har indstillet os på skal indfries hvert år, der er jo ikke mange af os der personligt vil acceptere lønnedgang eller hvad? Der er ingen tvivl om at får vi ikke Strafford mulighederne kommer jeg højt sansynlig ikke mere til at se Tottenham spille CL fodbold, uden vi skulle overgå til Rigmænd, som vi alle mere eller mindre fordømmer mange af de andre hold for.

spursfcs billede
Offline

Håber sgu næsten at der kommer nogle rigmænd og køber klubben, og bygger et nyt stadion i N17. Det vil jeg langt hellere end et stadion i Strafford...

Bjarne - kommer Spam nogensinde i CL, umiddelbart nej, men bliver de opkøbt så har de måske også en chance? Min pointe er at ALT kan ske og vores fremtidige muligheder i CL er da bestemt ikke slut hvis vi ikke får det olympiske. Men det er klart at vi har brug for nogle flere indtægter hvis vi ikke skal være afhængig af en rigmand...

Lasse Sands billede
Offline

Som mange af jer andre har jeg mange gode minder fra Tottenham, og det vil være svært at skulle give slip..MEN som verden og topfodbolden udvikler sig, ser Stratford løsningen ud til at være vejen frem.

Jeg faldt over nedenstående på SC, og det opsummerer sgr meget godt fordelen ved at flytte. Jeg ved godt, at noget af fordelen kunne opnåes med NDP, men som Bjarne beskriver, synes det risikabelt at satse på et alt for dyrt byggeri i et alt for ringe område.

For the following reasons. I support the OS move.
1. A dedicated modern football stadium with the best possible atmosphere.
2. Economically viable in terms of bankers willingness to lend for the OS rebuild + other economic and sports projects. An improved naming rights and sponsorship package together with revenues from a mixed development project should be enticing for the moneymen.
3. Higher capacity to accommodate Spurs supporters currently on waiting list.
4. Better and easier transport links for all fans.
5. Opportunities to maximize revenues on the Northumberland Project by investing in a mixed use project . This may provide Harringey with better and more sustainable economic regeneration\employment opportunities.
6. Generate better conditions for maximizing naming, image and other rights and sponsorships.
7. Capitalise on sale of business boxes from nearby city businesses plus higher ticket income.
8. Relocation to the OS will take Spurs to a new dimension in terms of eventually being financially able to recruit the marquee signings that all fans bay about. A 36,000 capacity does not equate £100,000 and above per week salaries.
9. Spurs will be able to compete on an even footing with a 60,000 + capacity Arsenal and Manchester United and moneybags Manchester City and Chelsea.
10. Spurs will be in position to comply with UEFA financial regulations whilst remaining competitive.
11. Spurs will always carry its heritage, traditions and history to wherever it moves. Its part of us and laid down in stone. Nobody can take it away, although Lammy and the N 17’ers may try. Arse nal will always be the nomads. They moved house, across the river. We are moving into the adjoining room in the same house.
12. If we get the OS, we will not have to deal with a dithering and obstructionist Lammy, Harringey Council, Cabe, English Heritage, etc. The transport links are all in place, so probably none or minor S106 negotiations with Newham Council. In any event with reports of the major’s office taking over responsibility for planning for the OS, Newham Council might not have the opportunity to vent its frustrations, if any.

13. It’s time to leave the feudal, sectarian and tribal mentality behind. We should all be focussing on the progress of Spurs in today’s real and unforgiving financial circumstances.
14. Spurs is one of the clubs with an excellent community conscience. Currently, Spurs voluntarily donates millions to Harringey. This generous gesture will be extended to all Olympic boroughs and to Bromley.
15. Provision of substantial regeneration\economic\employment opportunities for a third London Borough, i.e, the Crystal Palace Project.
16.Raise the Spurs profile nationally and internationally, especially with the provision of on ground extreme sports facilities for tourists, et al.
17. Provide a dedicated London centre for athletics, 365 day\year. Spurs will also provide athletes with grants and sponsorships.
18. In partnership with AEG, ,provide a new tourism hub in London , some 3 million visitors, thus creating new sources of revenue for itself, AEG and London.
I am not familiar with the details of the WH bid but it is evident that the Spurs bid not only cater to Spurs own interests, but brings genuine benefits to athlethics, Harringey, Bromley, the Olympic boroughs, London and the national economy. Spurs will not use any public funds and rightly so. One should, before casting aspersions and wild accusations, consider how many crèches and schools could be built and staffed in Newham Borough with the forty million pounds that Newham Council is backing a private company with.

_________________________________________

Og så er det i øvrigt interessant at følge debaten på diverse engelske fora. De samme fans som skælder ud over manglende signings og vores stramme lønstruktur samtidig ønsker at blive på WHL frem for at flytte.
Tænk hvad et af Europas mest moderne stadions med medfølgende indtægter ville gøre for Spurs´ muligheder for at tiltrække de største spillere...

kofoeds billede
Offline

Jeg er da også for længst skiftet til pro-stratford-holdet!

NDP virker som en død sild, selvom Levy nok også overdriver temmelig meget, når han siger, at der ikke opereres med alternativer til Stratford.

COYS!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

Bjarne Christensens billede
Offline

Vi har ingen mulighed for at bygge et nyt stadion uden en partner, og hvem foruden os Tottenham fanatikker syntes det er fint område at investere 400 m£ i.
Derfor er NPD en død sild og Levy sidder desværre ikke med trumfer i denne sag.

Jo Jacob, vi kan godt udvide indtægterne, f.eks sætte biletpriserne op med 40 % samt også 40 % højere sponsorindtægter så er pengene de samme som med et stadion på 60.000 hvis alle bider på.
En anden mulighed er jo også at sælge Bale og Modric for 100 m£, så har vi 25% af stadion byggeriet.

mhs billede
Offline

Er spændt på hvor meget der har været spin fra Levy.

Kunne AEG ikke være partner på et ombygget WHL ? Kan man ikke bare droppe Hotel m.m. ?
,

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

jonasluffes billede
Offline

Interview med Sugar

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/olympic_games/9393611.stm

Ardiless billede
Offline

Defeat in the race for the Stratford site will cost Tottenham around £100 million a season in revenue and end their immediate prospects of competing with north London rivals Arsenal as one of English football’s biggest earners.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/831741...

jonaspoulsens billede
Offline

Så fik Hammers som ventet det olympiske stadion.

Lort imo, men tillykke til de håbløse romantikere og til dem som kan huske et Spurs mesterskab. En ting jeg nu desværre aldrig kommer til at opleve, medmindre vil laver en ny City:-(

jonasluffes billede
Offline

Ja nu må vi satse på en Sheikh.... Skuffende...

bjarkehs billede
Offline

Tak Jonas:-)

Jeg vil nu ikke beskrive mig som en håbløs romantiker… Jeg kan eksempelvis ikke forstå alt det der ’Agains modern football’ og den slags. Synes det er helt fint at drive fodboldklubber som en forretning. Og jeg synes i øvrigt også det er okay at flytte forretningen til udlandet. Så skal I bare ikke forvente jeg handler der i dette tilfælde. Nogle brands er defineret ved der hvor de hører hjemme. I den kategori er eksempelvis Tottenham. Det betyder (desværre for Levy) at vi er en North London club, og skal spille der.

Og at blive på WHL er ikke en mulighed, hvis vi skal være en topklub. Det er jeg helt enig i, men det betyder ikke, at vi for enhver pris skal have et nyt stadion, vi skal have det rigtige stadion. Det rigtige stadion ligger det rigtige sted.

Lasse Sands billede
Offline

Mon ikke Levy (og klubben) har en plan klar. Det skulle da undre mig meget, hvis man ikke har tænkt tanken, at Spammers ville få det olympiske. Uanset at jeg gerne havde set os få det, er det jo ikke den store overraskelse! Med de meldinger klubben er kommet med på det sidste, lægger man jo pres på Haringay. Hvem ved om NDP eller noget andet bliver kørt i stilling. Hvis ikke det er tilfældet, tror jeg sgu Levy sælger klubben.

Nå, nu kan det heldigvis igen dreje sig om fodbold...COYS

kofoeds billede
Offline

Der må være en plan b. Naturligvis!
Det positive ialt dette er, at spammers knækker nakken på det her. De rykker nok ned og kan iøvrigt ikke fylde et stadion med 60000.
Byen skal låne klubben penge til købet, og det må da betegnes som en virkelig dÅrlig investering.

Desuden får deres fans elendige vilkår på stratford.

Så det kan vi da glæde OS over!
Nu må haringey tage sig sammen og lette kravene til thfc. Ellers må vi sgu finde et andet sted at bygge.

Coys!

I øvrigt mener jeg, at Emirates bør ødelægges...

mhs billede
Offline

Er det Haringey der er problemet ? Er det ikke mere at vi skal ofre en masse på infrastruktur/transport ?

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."