Kasper Dolberg

Jesper84s billede
Offline

 Ville Dolberg være et hit på The Lane eller hvad synes i Smile ?

Halils billede
Offline

 Han kan spille fobol og virker til at have skruet hovedet godt på.

Gerne for min skyld indenfor 18 måneder kunne han komme til Spurs.

arayas billede
Offline

 Mener virkelig han er en spiller vi bør gå efter, han har det meste og kan spille flere af de offensive pladser og så er han heller ikke håbløs dyr tror jeg :) 

 

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

mhs billede
Offline

 Han vil være et fantastisk køb, det er jeg sket ikke i tvivl om. Han har hele pakken også hovedet.

Da han var yngre spillede han også håndbold. Jeg så ham spille indendørs fodbold til en håndboldtræning, hvor træneren have givet 15-20 drenge en fodbold. Da var han nok omkring 8 -10 år., jeg har aldrig set noget lignende talent. Var egentligt på vej hjem, men blev lige 10 minutter ekstra for at se ham med den fodbold, det var helt  Outstanding.

jeg er ikke fodboldtræner, men selv Hans Bjergs bedstemor kunne se, at den dreng havde en helt ekstraordinær teknik. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."

Mabbutts billede
Offline

Dolberg har i hvert fald højden og drøjden.... samt dermed Kroppen til at blive en god Topangriber i PL !!!

Han vil dog blive Reservespiller for Harry Kane i vores 3-4-2-1 system. Derfor mener jeg han skal blive i Ajax i 2 år mere og dermed få den større erfaring, samt ballast til at spille i PL som er noget helt andet end den Hollandske Liga.

Men, måtte man skrive en forhånds Kontrakt (det må man dog ikke) så ville jeg ikke betænke mig, såfremt jeg var fra Ledelsen i Spurs.

 

 

Hoddles billede
Offline

 Kunne man da bare lave en 'Chelsea-model' med at købe ham, og så leje ham ud det første år til Watford el. lign., for at hærde ham til PL. Hvilket man nok også burde have gjort med Jansen.

 

spurs0804s billede
Offline

 Tror ikke Poch er tilhænger af udlejning generelt, så det er nok ikke vejen frem