Denne sæson og næste

COYSs billede
Offline

OK, så sluttede sæsonen. Endelig!

 

Den sidste periode har været voldsom, og skuffelsen lige nu er enorm. Men indlægget her skal ikke handle om, at vi igen sluttede under Arsenal. I stedet vil jeg forsøge at give min korte, ret banale, kommentar, kigge fremad og muligvis ægge til debat. Det håber jeg.

 

Vi sluttede på en flot tredjeplads med direkte kval til CL’s gruppespil. Det var der ingen, der havde forudsagt, så når den åbenlyse og berettigede skuffelse har lagt sig, kan vi være tilfredse og glade. Men det er lige så åbenlyst, at de sidste fire kampes utrolige nedsmeltning giver stof til eftertanke om, hvor gode vi egentlig har været.

 

Jeg mener, at mesterskabskampen mellem os og Leicester i store træk har været en mediebegivenhed. Efter uafgjort mod Arsenal har vi ikke været i nærheden af Leicester. Vores tredjeplads skal også ses i lyset af, at de store hold ikke har præsteret. Heldigvis har vi været stabile og spillet flot fodbold, men vores topplacering skal altså ses i dette lys, mener jeg.

 

Dog: Vores topniveau har været højt, ligesom vores bundniveau foruden til sidst også har været højt. Vi har fået styr på forsvarsspillet og fundet et fast koncept, hvilket er flot. Indtil for få kampe siden var vores sæson nærmest perfekt, og nedsmeltningen skyldes nok mange faktorer, selvom mange fans gerne vil forklare den med, at Mason bare ikke er god nok. Men sådan er det nok, når man forsøger med simple forklaringer på mere komplekse problemer.

 

Det er klart, at manager og spillere skal kigge indad efter den seneste tid. Det var faktisk utroligt at opleve holdet på stadion i søndags mod Saints, hvor holdet var idé og –energiforladt, og i dag gik det galt. Det skal de finde løsninger på. Forklaringen skal dels findes i, at truppen er smal på centrale pladser, men der er sandelig også mentale issues at adressere. Det kan jeg ikke, så jeg nøjes med at kigge på truppen, der skal forstærkes, når vi skal spille CL.

 

På målmandsposten er vi fint besat. Lloris og Vorm er et godt makkerpar, og Lloris er vel den bedste målmand, vi kan få på nuværende tidspunkt. Han er vel blandt de tre-fire bedste i ligaen og vores anfører.

 

I forsvaret er vi ligeledes godt sikret. Backpladserne er besat med to mand på hver plads. Hvem der skal spille må afhænge af formen, men jeg ser gerne, at Walker supplerer sin gode fysik med en bedre teknik og bedre indlæg. Ellers må Trip spille. Centralt har vi tre mand, der alle er gode, og hvor Alderweireld har været fortrinlig, på trods af den seneste tid. Hvis Dier kan agere back-up, ser det fint ud.

 

På midtbanen skal vi forstærke os centralt. Vi skal have en spiller mere til både Diers og Dembeles pladser. Her skal vi simpelthen løfte vores bænk! Offensivt har vi masser af kvalitet i bl.a. Eriksen, Alli, Lamela, Son med videre. Skal vi købe offensive midtbanespiller skal det nok være en, der kan spille alle tre pladser bag angriberen.

 

Alle er vel enige om, at vi skal have endnu en dygtig angriber til at supplere Kane.

 

Så tre-fire spillere af kvalitet ind og sikkert et par stykker ud lyder realistisk. Hvem det skal være, vil jeg overlade til en anden tråd.

 

Hvor stiller dette os så i forhold til næste sæson? Ja, det oplagte skridt er vel, at vi skal bygge på og spille med i den absolutte top igen. Men det tror jeg ikke på. Jeg mener, at vi igen næste år skal satse på at spille med i top seks, og hvis det går godt, kan vi spille med om en fjerdeplads. Det må være målet, når vi også skal spille CL. Heldigvis har vi lang erfaring med EL, så det bør ikke komme som en kæmpe overraskelse for os, selvom niveauet er højere. Dog skal vi også tænke på, at det ikke er sandsynligt, at de store klubber fejler igen: De to Manchester-klubber og Chelsea opruster stort, Arsenal er der altid, mens L’pool garanteret blomstrer under Klopp. Læg dertil, at Leicester har et godt hold, mens Wham og andre heller ikke er dårlige. Også næste år bliver det svært.

 

Mit personlige succeskriterium for denne sæson var, at vi dels fik styr på forsvaret, dels at vi så fremgang i forhold til vores spillestil og et fast koncept. Begge dele er blevet opfyldt med en tredjeplads som bonus. Det er da meget godt!

 

Succeskriterierne for næste sæson er for mig som nævnt ovenfor, at vi igen er med, hvor der er sjovt, dvs. i kampen om Europa. Her er der for mange ubekendte i spil til, at jeg kan sætte placering på, men et forsigtigt bud er, at vi gerne skal være med i kampen om top fire. I CL skal vi naturligvis også gøre en god figur, men jeg har ingen ide om, hvor godt vi kan gøre det.

 

En anden ting, vi bør gøre bedre, er at have et alternativ til vores spillestil. Det er rigtig godt, at vi spiller med højt og energisk pres, men når det ikke virker, eller når vi selv bliver mødt med netop dette, mangler vi noget. Her skal vi have et alternativt, synes jeg.

 

Men mit allerstørste ønske for næste sæson er, at vi ikke slutter det som i år, nemlig på en måde, der k

skaldes billede
Offline

Rigtig fint skriv COYS og meget enig i rigtig mange af dine betragtninger.

Ligesom alle andre så tror jeg også at havde jeg fået tilbudt en 3. plads i august, hvor jeg fik at vide vi ville være så lidt efter Arsenal, så havde jeg i den grad takket ja. Jeg havde nok også grint lidt af tilbuddet og ment personen ikke havde meget forstand på fodbold.

Vi har ramt en sæson hvor intet har været som det burde. Begge Manchester hold har fejlet og Chelsea har været en skygge af sig selv. Det kommer ikke til at ske igen og de 3 hold vil stensikkert være en del af top 3 striden næste sæson. Jeg tror også målet må være at spille med om top 6 næste år, og så håbe på en god oplevelse i CL. Det kommer helt sikkert til at koste point når vi skal ud og spille på den store scene og selvom vi har spillet EL så er det her bare noget helt andet. I CL kan man ikke bare stille med de næst bedste, der skal man stille med de bedste 11 og man skal præstere.

Når man nu sidder og kigger tilbage på sæsonen så kan det godt ærgrer mig lidt vi ikke gik mere efter det EL trofæ. Liverpool som ender noget under os, kan jo i den grad redde sæsonen ved at vinde turneringen. Når vi kigger tilbage om 2-3 år vil det også virke som om deres sæson har været klasser bedre end vores, på trods af en fint 3. plads.

Med alle de her ting bliver vi også nød til at runde de seneste par kampe. Mesterskabskampen har selvfølgelig været medieskabt, men vi har jo faktisk også været rigtig tæt på flere gange, men ikke formået at lukke den. Chelsea kampen bliver selvfølgelig den helt afgørende da det slutter der. Der blev vist noget fight og i den grad gået til stålet. Desværre synes jeg også den viste at vi langt fra er kloge nok til at spille med mod de store. Chelsea tirrede os og vi hoppede med på den. Det kostede som vi ved dyrt, og blev en rigtig grim kamp. Uanset hvor ulækre chelsea er så var det langt fra okay i min optik. Afslutningen igår bekymrer mig meget. Vi må nok erkende at North London Derby er en medie begivenhed der betyder alt for os fans, men egentlig ikke har den store betydning for spillerne. Jeg har diskuteret med flere om klubben/Spillerne var ligeglade med 2/3. pladsen, og må ligge mig fladt ned og give mine moddebattøre ret. De er fuldstændig ligeglade.

Det kan dog bekymre mig at man som sportsmennesker ikke har en ærgerrighed og vindermentalitet der siger, vi skal slutte så højt som muligt og så godt som muligt. For mig er der en verden til forskel på at slutte som runner up og så som 3'er. At det så lige er Arsenal som igen viser magtbalancen er kun endnu værre.

Flere har skrevet at når sæsonen er kommet lidt på afstand, så vil vi med glæde huske tilbage på den, som den flotte sæson hvor vi spillede drømme fodbold (til tider) og sluttede som 3'er.
Jeg må indrømme jeg nok ikke kommer til at huske den sådan. For mig vil det her være sæsonen hvor vi var det bedst spillende PL hold, vi har tæt på mesterskabet og havde en gigantisk matchbold for at sikre 2. pladsen. Desværre formåede vi ikke at holde den og kunne se vores latterlige naboer løbe med sejren endnu en gang..

 

"When Gazza came to the Spurs training ground for the first time got the ball, went round 8 players as if they were not there and then smashed the ball into the net."

lso_spurss billede
Offline

 Efter den her afslutning sidder man jo tilbage med flere spørgsmål end svar. Har vi spillet over evne? Hvad er vores virkelige niveau? Er den mentalitet, som Poch har snakket om, og som man troede, var der, virkelig til stede? Uanset hvad må man ALDRIG gå sådan ned! Alli og Mous får helt igennem tåbelige karantæner, men vi var allerede på vej nedad med dem i West Brom-kampen.

Efter min mening bør vi som klub gå all-in på at vinde et trofæ. Det er nu engang det, klubber måles på. FA Cup er oplagt, og jeg fatter stadig ikke, at vi smed den i år. Ingen kan være i tvivl om, at der skal væsentlige forstærkninger til, nu vi skal spille CL, hvis ikke vi skal blive helt til grin. Vores reserver er langt fra gode nok. Men kommer de forstærkninger? Vi er før blevet slemt skuffede. Den her sæson var så lovende og med så meget godt spil, at det sq så næsten er for ondt, at vi skal opleve sådan et sammenbrud her til sidst.

arayas billede
Offline

 Jeg har ikke kræfterne til at komme med et længere svar... Jeg beundre dem af jer der kan så hurtigt efter katastrofen, det må jeg sige...

Iso vi ikke bare smed FA Cuppen, vi smed EL og ligaen... vi endte med at smide det hele :( 

Our central defenders, Doherty and anthony Gardner were fantastic and I told them that when they go to bed tonight they should think of each other..... David Pleat 2004

eastupperblocks billede
Offline

Flot skrevet COYS... 

Det er en pinlig måde at slutte en ellers flot sæson af på... Og det giver sgu en bitter smag i munden.

Og en stor frustrerende knude i maven over ikke at slutte over Scum. Fansene er med rette sure over dette.

Vi skal dog stadig huske at vi står bedre rustet end i mange år. Det ville være vanvittigt at begynde at rasle med sablerne og "ødelægge" det gode sammenhold vi har fået med holdet i år.... Selvom det er en massiv skuffelse ang. St. Totteringhams Day.... For nogle fans betyder det dog ingenting med CL contra Scum-duellen. Det er det spillerne må leve med og også rette op på.

De sidste par kampe må man sige af Dembeles og Allis fravær har kostet mere end troet.

Men statisikken bakker det jo også op. Når én af de to eller begge IKKE har været med, så har vi haft problemer.

Det er ikke nogen undskyldning for ikke at kunne hive bare det  ene point vi manglede hjem mod f.eks Saints eller Toon... For der var indstillingen bare ikke i orden... langt fra... Men det viser at vores trup har et par byggepladser, som blev ret tydelige i går specielt...

Når vi ikke er top tændte. Når vi ikke har de bedste på banen... Som i går.. eller mod Dortmund. Så bliver det mere naivt end godt.... Middelmådigt.

I går blev vi fanget på omstillinger og fejlafleveringer. Og kørt over på midten af banen. Og vi blev kørt over af et Newcastle hold, som var klart mere tændte og frie i det.... Selvom man skulle tro at nedrykningen tyngede dem, så var det tydeligt at de ville levere en god afsked til fansene og kæmpe for at overbevise Rafa Benitez til at blive. De spillede klart for Rafa i går... Fordi de vil fortsætte med ham i Championship. Han blev desværre for dem, ansat for sent.

Skal man ta' noget som helt positivt med fra afslutningen på sæsonen... udover CL-pladsen... så er det at Poch kan se at han har meget at tænke over med hensyn til truppen her i løbet af sommeren. Og at han ikke bare kan køre videre med udelukkende Mason, Carroll, Chadli osv... som back ups til de bedste... Og heller ikke kan køre med blot Kane som eneste angriber, hvis vi skal balancere PL, CL og andre cups.... Så han har forhåbentlig også selv lært noget som træner af disse sidste kampe. For han skal selvfølgeligt også se indad, hvis vi skal fortsætte udviklingen.

Jeg tror desværre også at vores desperate jagt på Leicester har kostet enormt mentalt. Specielt da alt røg på gulvet med et brag mod Chelski... Det sidder dybt i truppen pt... Det skal vi ha' løsnet op for igen. Meget vigtigt !... Men vi var nødt til at prøve... End of.... At vi så tacklede det knap så heldigt, det må vi leve med og lære af.

Jeg er dog pænt overbevist om at alt dette kommer til at hærde truppen. Vi holder profilerne, de unge bæredygtige spillere får hår på brystet. Specielt mentalt... Og så SKAL vi ha' købt lidt ind i sommer. Vi er nødt til at bruge lidt penge igen. Men fornuftigt. For at højne kvaliteten, bevare intensiteten i truppen. Og så skal de nye passe til sammenholdet/kulturen... 

Men hey... Taber Dortmund pokalfinalen til Bayern kommende lørdag. Så har de næsten lavet en Spurs... Trods en vanvittig flot sæson af dem... Smile

Suk..... trænger til en pause fra Premier League nu... Tror spillerne har det på samme måde. COYS

(PS: Skal vi kigge frem på næste sæson... sådan rent fans/team forhold, så tror jeg det er meget godt at vi alle lige får sundet os, så vi kan tænke klart igen... Ellers så kan vi risikere at ødelægge den generelt fremragende stemning vi har mellem truppen og os fra denne sæson... De sidste par kampe kan vi med rette være pissed over... Men jeg beder til guderne om at vi tager de overordnede briller på i Spurs og ikke lader St. Totteringhams Day stå i vejen for vores fremskridt... Vi SKAL ha' positiv stemning og indstilling fra alle ender og kanter fra start næste sæson... Ellers kan vi ende med at presse os selv unødigt gennem vores egen "dialog"... Sindene er i kog pt... Køl ned... Smid det i skraldespanden.. Spillerne skal nok opfatte utilfredsheden med Scum's 2. plads... Vi må ikke lave en typisk Tottenham fra fansenes side også... Vi skal også forsøge at ændre tilgang til at være eller blive et tophold... hvor vi alle ønsker at være med alle år.... Det at være på krigsstien til start næste sæson p.g.a. denne afslutning, det kan være meget farligt i en MEGET vigtig periode for vores klub... Kom af med frustrationerne nu... Knap en øl op og så tænk fremad og find endnu mere verdensklasse support frem til august... COYS !!!!.... )

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

gazza10s billede
Offline

 200 % enig East.... Er dybt skuffet over i går så magter ikke at tilføje noget.. Coys god sommer..

eastupperblocks billede
Offline

 Kane: https://www.theguardian.com/football/2016/may/16/tottenham-harry-kane-ar...

31 kampe med Tottenham: 19 sejre, 4 uafgjorte, 7 nederlag (1 afbrudt kamp  - gæt selv hvilken)

Ethievants billede
Offline

 Gad vide om Rose er her næste sæson , hvis det her passer ??? 

 

From a source very close to some of the Sunderland players, apols if already posted:

Rose traveled to Sunderland on Wednesday with the club's permission to watch their match against Everton. He was a guest of Defoe and Kaboul, and was due to stay the night at Defoe's gaff before flying back to London early on Thursday morning.

After the game he went to Sunderland players' celebration at Fabio Borini's house. Got pissed with them and missed his flight to London, and so was either late or missed training. Apparently that is why he was left out yesterday.

DenFedes billede
Offline

Tak for de velovervejede og sobre svar gutter. Præcis derfor vi lige holder replikboksen lukket lidt endnu.

Det her gjorde nas på os alle sammen, og vi er alle skuffede og frustrerede lige nu. Som jeg har sagt flere gange, så er jeg dog sikker på, at størstedelen af os om et stykke tid vil sætte pris på indsatsen og placeringen, som er den bedste i meget meget lang tid.

Og samtidig, så tror jeg, at vi fans må indse, at det kun er os, der går op i at slutte over Woolwich. Det er åbenlyst, at vores sæson sluttede, da mesterskabet røg og CL var sikret.

Jeg er dog meget fortrøstningsfuld mht. næste sæson. Jeg er helt sikker på - med et par gode indkøb (især en box-to-box spiller og en angriber) - at vi også er med i kampen om Top 3 næste sæson. Jeg ved godt, at det er usandsynligt, at Chavs, ManUre og Citeh er ligeså ringe næste år, men jeg mener seriøst, at vores start 11 er mindst lige så god som deres. Så det afhænger selvfølgelig af indkøb, men jeg er fortrøstningsfuld.

 

 

 

jonaspoulsens billede
Offline

Jeg må indrømme at jeg stadig har det forfærdeligt over gårsdagens kamp. Jeg vidste bare at vi ville pisse hele lortet væk Sad

Dernæst er jeg lidt overrasket over at folk mener at denne sæson har været fantastisk. Kigger vi på de seneste 6 sæsoner, har vi 5 gange ligget omkring de 70 point. Eneste undtagelse var sæsonen hvor Poch skulle forme holdet. Så imo ligger vi rent point mæssigt hvor vi kan forvente (forudsagde 70 point inden sæsonen)

Kigger vi på cup turneringer i år blev de allet givet væk. Både i CC (hjemme mod Scum) FA (mod CP) og EL (mod Dortmund) blev der stillet med alternative hold. Mener det er ærgeligt da det jo den "nemme" vej mod sølvtøj.

Heldigvis "redder" cl deltagelsen rigtigt meget, men det skyldes primært at ALLE storhold (og her tænker jeg ikke Scum) har skuffet gevaldigt. Tvivler desværre på at det gentager sig næste år.

Så rent resultat mæssigt er sæsonen godkendt.

Nu skal det hele ikke være negativt. På plus siden er der at vi har et meget ungt hold. Som jeg sagde sidste sæson kommer erfaring kun med spilletid. Det betyder at spillere som Dier, Alli, Kane, CE, osv. Formentligt kun vil blive bedre. Vi burde derfor forvente at der bliver lagt et ekstra lag på i forhold til i år. (ligesom vi har set det i år i forhold til forrige)

Derudover har vi et tydeligt koncept. Det var en af mine bekymringer sidste sommer, men i denne har det været meget tydeligt hvad det er vi vel. Det betyder igen at vores unge hold ved hvad de skal.

Så fremtiden ser bestemt lys ud, og jeg glæder mig til næste sæson.

Men denne sæson vil jeg huske som den hvor vi "pissede" en andenplads væk. (ligesom jeg husker lasagne sæsonen og Chelsea CL sæsonen)

jakob-fjs billede
Offline

Tak for nogle glimrende indlæg. Det er altid en fornøjelse at læse andres tanker om Spurs, som man selv i perioder bruger uforholdsmæssig meget tid på at blive drevet til vanvid af. Men det giver nogle andre perspektiver på tingene, når ens egne tanker kører for meget i ring. Lige nu er jeg nødt til at få lidt luft for nogle overvejelser.

 

Særligt nu er der brug for et forum som dette, når nu alle fodboldmiljøer griner af os og håner Spurs. Og det er ikke kun Arsenal-supportere og de blå russere, der håner os. Der er tilsyneladende en ret udbredt skadefryd over vores nedtur. Og det gør den her sæsonafslutning forfærdelig. Det var her vi havde chancen for at fordrive gamle spøgelser og tage det næste skridt - forbi Arsenal. 

 

Nu går vi så helt spektakulært ned i de sidste par uger og bliver sat i forbindelse med nogle af sæsonens største ydmygelser. Først taber spillerne totalt hovedet mod Chelski, smider en 2-0-føring og lader frustrationerne få frit løb. Ikke noget kønt syn. Hazard, der har været en joke hele sæsonen, viser klassen mod os, scorer et pragtmål og sender mesterskabet til Leicester. 

 

I den forbindelse skal det selvfølgelig understreges, at mesterskabet vel reelt endte i Leicester, da de slog Swansea 4-0. Da vi mødte WBA dagen efter så spillerne i hvert fald ud som om de var noget tynget af et pres, der pludselig var opstået. Man så det ikke, da de udspillede Stoke runden inden. Det var som om spillerne pludselig var klar over, at mesterskabet var væk. Som om de tænkte: “Shit, vi SKAL slå WBA i aften. Og det er sikkert ikke engang nok. Så er vi stadig langt efter”. Skuffelsen lyste ud af spillerne efter kampen den aften, hvilket undrede mig noget. Men spillerne troede åbenbart mere på mesterskabet end mig, der gennem foråret mere frygtede et sammenbrud og et i-sidste-øjeblik-run fra Utd. Sammenbruddet vender vi tilbage til.

 

Det gav under alle omstændigheder Chelski en succesoplevelse, selvom det var på verdens tyndeste baggrund. Særligt Hazard og Fabregas var pludselig på et korstog, der handlede om at Spurs bare IKKE måtte blive mestre. De fik deres vilje. Og kunne det her være starten på en Spurs-nedtur? Frustrationerne under Chelsea-kampen tydede da i hvert fald på et hold, der selv mente, at de var blevet ‘snydt’ for et mesterskab. Men spillerne med Kane i spidsen løftede hovedet og opførte sig korrekt, ønskede Leicester tillykke og nu handlede det om at slutte sæsonen godt af. Men, men, men…der var åbenbart udsolgt og slukket for kontakten. De sidste to kampe var forfærdelige og det hele endte i depressiv nedtur. 

 

Det her kommer til at sidde i spillere og fans længe endnu. Udtalelserne fra Pochettino og Kane efter Toon-kampen tyder også på, at der kan gå noget tid før holdet ryster det her af sig. Og med god grund. Det virker sgu som om, der hviler ‘en forbandelse’ over os. Og ikke på en spooky X-files-måde, hvilket i det mindste kunne være underholdende. Nej, i en mere alvorlig psykologisk forstand. Det virker som om spillere i Tottenham har et eller andet pres på sig i forhold til altid kun at være lige ved og næsten. Var det ikke bl.a. det, der kom til udtryk i Chelski-kampen? Og hvad med fansene? Jeg frygtede, at sammenbruddet ville komme. Og det skete så sikkert som ‘amen’ i kirken. Fansenes ængstelighed spiller vel også ind på spillerne?

 

Alt i alt kan jeg virkelig være bekymret for denne sæsonafslutning. Ja, det er fremragende at blive nr. 3. Vi har set smukt spil i mange kampe fra en række spændende spillere med kæmpe potentiale. Det er først inden for de sidste 5-6 sæsoner, at vi slår hold som Arsenal, Chelski, Utd… Der har været store højdepunkter i sæsonen etc…

 

Men når det VIRKELIG gælder…Når der skal leveres til sidst i sæsonen, så falder vi sammen. Hvis sæsonen havde et par runder til, så ville vi jo ryge ud af top-4. 

 

@east. Helt enig i at frustrationerne skal ud nu. Og så skal vi være klar næste sæson. Det tror jeg også spillere og fans vil være. Men skuffelsen over at fejle til sidst, presset og en eller anden ængstelighed lader til stadig at spøge. Jeg håbede, at dette skulle være sæsonen, hvor vi lagde det på hylden. 

 

Men tak for en god sæson. Det bliver spændende at følge den næste, når den her lige er fordøjet. 

Apropos fordøjelse, så er jeg enig i, at lasagne-sæsonen (som du kalder den, Jonas) og 2012 kan måle sig med denne, når det kommer til sæsonafslutning-sammenbrud.

 

Interessant at se, hvad vi gør i transfer-vinduet. Og ikke mindst skal det blive interessant at se, hvad konkurrenterne gør.

COYS! 

 

    

mhs billede
Offline

Forskellen er at vi den her gang får CL, men ellers enig. Er i øvrigt lykkelig for at vi ikke skal ud og spille kval til CL efter at alle spillerne har været til EM, det ville være rent lotteri.

Har været fan så mange år, at jeg hele tiden har gået og ventet på at nedturen kom. Men en overgang så vi.sgu så stærke ud at jeg begyndte at tro på vi holdt hele vejen, har dog aldrig troet på mesterskabet. Det smed Toby i kampen mod Leicester. Og da Hugo ikke tog med hænder mod West Ham og Scum fik vi aldrig lukket hullet. Toby og Hugo er begge fantastiske spillere, men de har bare lavet fatale og afgørende fejl, det har kostet os dyrt. 

Jeg håber at drengene har hentet noget erfaring i år, for ret beset har vi ikke fået de point som spillet har berettiget til. Vi har ofte været det klart bedste hold og ikke fået 3 point, langt oftere end vi har siddet og glædet os over en heldigsejr eller uafgjort. Har ingen statistik på det, men det er min opfattelse at vi har skullet bruge alt for mange chancer til vores mål og langt flere end f.eks. Leicester.

Vi har som fans været enormt stolte af spillerne og det skal den her lorte afslutning ikke ødelægge, men det er klart at trænerstaben og spillerne må evaluere meget kraftigt på den her afslutning.  Jeg tror at det var meget afgørende at Alii og Dembele tabte sutten og svigtede holdet, uden dem mistede vi flowet. Vi har været ekstremt heldige med få skader, så Poch har spillet med de samme 11 i meget lang tid, og da vi pludselig mister 2 spillere på centrale pladser skal de erstattes med spillerne, der har været bænket i månedsvis.

Nu skal spillerne lære af det her og hvis de ellers ikke har fået for store mentale skrammer, så ser fremtiden lys ud, men der skal selvfølgelig spillere ind for vi kan ikke forvente så få skader en gang mere. Pochs spilletid kræver enormt meget, her kan jeg godt frygte hvad EM og kort ferie kommer til at betyde. Hvor hårdt kan man køre spillerne i opstarten og kan de holde kadencen i sæsonen, eksempelvis havde Kane heller ikke meget ferie sidste år.

Hader vi slutter under Scum, men fakta er at vi er gået enormt meget frem i år, mens de er gået tilbage og dybest set har haft en lortsæson med masser af uro. For et år siden var vi milevidt efter dem, det hul er lukket, vi har et hold med langt større potentiale. 

Klinsmann: Tottenham is and always was about entertainment. They want to have a blast, they want to move forward. It's just fun to see."