Pienaar

spursfcs billede
Offline

Ja, så er han i del af truppen:) Så det vel på plads at debattere videre her..

bjarkehs billede
Offline

Synes det er en vanvittig signing. Udmærket squad player, men det er overhovedet ikke det vi har brug for. Reserve for Modric, VdV, Bale og Lennon. Håber ikke han tjener en formue, men det gør han sikkert!

alfieconns billede
Offline

Synes det er en strålendde signing, men det har jeg jo allerede været i modvind for, da han var på tale. Vi udkonkurrerer Chelski. Det er i sig selv fantastisk, men han er jo en strålende spiller, en versatile spiller, der vel kan spille alle pladser på midtbanen. Dejligt at have noget styrke der, når/hvis en af fløjene falder lidt ud, som der har været tendens til.Nu ska vi "bare" have en god angriber.

bjarkehs billede
Offline

@ alficonn.

Jens, jeg kender udmærket din holdning til Pienaar. Men jeg fatter bare ikke, hvorfor du er så vild med endnu en squad player. Det flytter ikke klubben en skid!

alfieconns billede
Offline

Vi får se. han er nu mere end bare det. For mig at se er han en ganske fuldendt midtbane, der overflødiggør f.eks Bentley, Krancar. Ja, Rasmus ven, Hudd, går nok også svære tider i møde, men det gælder måske også hans foretrukne Jenas.Nå, vi skal jo også gardere os m.h.t. skader og mange kampe.

Norgaard86s billede
Offline

Må Pienaar egentlig spille CL for os?

spursfcs billede
Offline

Ja, hvis han bliver registeret.., hvilket han jo nok gør

bjarkehs billede
Offline

Så ikke Newcastle-kampen. Hvordan var debutten på venstre midt?

DenFedes billede
Offline

Blandet. Så har jeg vist ikke sagt for meget Shock)

 

 

bjarkehs billede
Offline

Pienaar ude i 6 uger. Mener ikke det gør meget, han har været en gedigen skuffelse, men det påvirker selvfølgelig bredden i truppen. Tænker på om han ikke er noget af det fedt, vi godt kan skære fra igen (hvis muligt)

spurs0804s billede
Offline

Jeg forstår ikke hvorfor vi købte ham og ser ham gerne skudt af igen

atyrapfhs billede
Offline

Ja, han har sgu ikke bidraget med meget.

Han spillede faktisk en rigtig god kamp mod Liverpool i sidste runde, og så gik man jo og håbede på at det kunne blive til noget større, hvis han holdt sig skadesfri og var med i hele pre-season optakten. Men det er jo alt sammen meget kontrafaktisk, nu hvor han er ude igen.

"What is the world coming to when you get a red card and get fined two weeks' wages for calling a grown man a wanker?" Paul Gascoigne

alfieconns billede
Offline

er det ikke lidt tarveligt at afskrive en mand, fordi han nu har været uheldig igen? Han er en af de nødvendige garderinger, som man skal ha'. Spillede som sagt fremragende mod Liverpool og skal nok få vist noget. Satans også med den alvorlige skade.

raycs billede
Offline

Synd for ham og bredden, men IMO står niko foran som vikar for Bale, ja måske endda Rose. Modders kan som bekendt også bruges på kanten. Pienaar varmer bolden og er for langsom , igen IMHO. LAtterlig og uforståelig tilgang til bredden, der i forvejen er lidt for bred...